Een wasmachine kopen? Vind je nieuwe wasmachine hier.

Wasmachine kopen
Anker

[]

Een wasmachine… we kunnen er niet meer zonder. Stel je voor dat we nog altijd onze was zouden doen zoals vroeger! Dat was heel arbeidsintensief: laten weken, schrobben op een wasbord, droog slingeren en daarna uren laten drogen aan de wasdraad.

Gelukkig bestaan er wasmachines! Gooi de vuile was in de trommel, doseer het wasmiddel of –poeder, kies het juiste programma en de machine doet de rest. En ondertussen kan jij iets leuks gaan doen of aan alle andere huishoudelijke klusjes beginnen. Na enkele uren (afhankelijk van het gekozen wasprogramma) is je kledij terug proper en fris.

Maar o wee als je toestel het plots begeeft. Dan wil je natuurlijk dat ze zo snel mogelijk hersteld wordt, of een vervanger krijgt. Wij hebben altijd een ruime voorraad wasmachines van verschillende merken in ons assortiment. Zo kunnen we je snel aan een nieuw exemplaar helpen. Bestel je nieuwe wasmachine gemakkelijk online en we leveren het toestel aan huis.

Sluit je wasmachine aan op de afvoer en waterleiding, steek de stekker in het stopcontact en ze is klaar voor gebruik. Lees onze 7 stappen om je nieuwe wasmachine zelf te installeren of vraag het aan de specialist in je buurt.

Anker

[]

Onze beste wasmachines: