Win je kot!

Back to school: win kot make-over
Anker

[]

De schoolpoorten staan reeds op een kier, de zomervakantie loopt stilletjes op zijn einde. Een goed moment om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Waarom niet kiezen voor een nieuwe laptop, computer of tablet? Met onze Back to school-deals begin je ongetwijfeld voorbereid aan het nieuwe school- en academiejaar.

Of wat als je deze toestellen zou kunnen winnen? Samen met een hele kot make-over t.w.v. € 3.589? Lees hieronder hoe dat kan!

Heb je al een bonnetje met een unieke code? Registreer je snel via ons registratieformulier.

Anker

[]

Onze deals
Onze deals
Anker

[]

Snel, voordat de bel gaat!

Wil je als eerste in de rij staan voordat de bel gaat?

Mis geen enkele back to school-actie en bekijk onze folders online!

>Bekijk onze folder voor computer online
>Bekijk onze folder voor smartphone en smart devices online

Deelnemende winkels

Anker

[]

Win een make-over van je kot

Win een kot make-over

Dankzij Exellent maak je dit jaar kans op een volledige kot make-over! 15 toestellen t.w.v. € 3.589!

Alles voor je keuken op kot met een Russell Hobbs ontbijtset, drink verse soep met de Philips soupmaker of maak een snelle hap met de Frifri friteuse of de coole microgolf van Etna. Mama zal ook content zijn, want met de Philips stofzuiger is je kot steeds proper. En de beste schoolprestaties haal je zeker met de performante HP Pavilion X360 en OfficeJet Pro printer. Ook voor ontspanning is gezorgd met deze Samsung toestellen: een QLED 4K TV, een Galaxy Tab A en een smartphone Galaxy A21. Ga je na een dag op de banken ook graag eens lopen, dan komen de Galaxy Watch Active en de Galaxy Buds van Samsung zeker van pas!

Hoe deelnemen?

1. Ga langs bij jouw deelnemende Exellent vakman in de buurt en ontvang een bonnetje met een unieke code. Hoe meer je koopt, hoe meer bonnetjes je krijgt en hoe groter jouw kans!

2. Klik op het registratieformulier om mee te doen aan de wedstrijd.

3. Vul jouw unieke code in, beantwoord de wedstrijdvraag én de schiftingsvraag. Vul jouw gegevens in, om op de hoogte te kunnen gebracht worden indien jij de winnaar bent.

De wedstrijd loopt van 23/8/2020 tot en met 9/10/2020. De winnaar wordt bekend gemaakt door de winkel in de week van 12 oktober 2020.

Wil je weten in welke winkel je kans maakt op deze Back to school-actie? Klik dan op 'Deelnemende winkels'.

Deelnemende winkels

Anker

[]