WTV7712XSS

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Weet je niet welke te kiezen? Het aanbod wasmachines is heel uitgebreid. We helpen je op deze pagina de perfecte wasmachine te kiezen.

Heb je een lager budget en heb je niet zoveel speciale functies en programma’s nodig? Met een Beko wasmachine kies je voor betaalbare kwaliteit. Er is al een Beko 6 kg wasmachine met 1200 t/min en energieklasse A+++ voor € 279,99.

Heb je een klein gezin? Vind je het energieverbruik van je wasmachine belangrijk en wil je deze met ecocheques kunnen betalen? Hoeft de was niet kurkdroog uit de wasmachine te komen? Wil je gebruik maken van een ingebouwde timer om de wasprogramma’s te starten? Dan stellen we je deze Beko wasmachine voor: het model WTV7712XSS.

Anker

[]

Beko wasmachine WTV7712XSS

Beko wasmachine WTV7712XSS: perfect voor jou!

  • Energieklasse A+++. Bespaar op je energiefactuur en betaal je nieuwe toestel met ecocheques.
  • 7 kg vulgewicht. Ideaal voor gezinnen tot 4 personen.
  • Centrifugesnelheid van 1400 t/min. Een hoge zwiersnelheid zorgt ervoor dat de was relatief droog uit de wasmachine komt en minder lang in de droogkast of aan de wasdraad moet drogen.
  • Uitgestelde start. Programmeer je Beko wasmachine tot 19u vooruit en kies wanneer het wasprogramma moet starten. Zo is de was perfect gewassen en klaar om op te hangen wanneer je thuiskomt van het werk of ’s morgens opstaat.
  • Bekijk het programmaverloop en de resterende tijd van het wasprogramma op het digitale display.
  • 15 wasprogramma’s: handwas, outdoor & sport, mini 14 min., hemden, hygiëne,… Kies het juiste wasprogramma volgens de belading en bescherm je kledij optimaal.
  • Geluidsniveau tijdens het zwieren: 76 dB. Wil je niet gestoord worden door het lawaai van het zwieren? Kies dan een stillere wasmachine. Een wasmachine met geluidsniveau van 73 dB produceert de helft minder lawaai.
Anker

[]

Alle Beko wasmachines.

Anker

[]

Liever een andere wasmachine?

En doet het merk er niet toe? Start je zoektocht door de energielabels van verschillende wasmachines te vergelijken. Kies je nieuwe wasmachine op basis van het energieverbruik, de grootte van de trommel en de zwiersnelheid.

  1. Kies een energiezuinige wasmachine met energieklasse A+++ of hoger. Veel toestellen hebben nog een percentage achter de A+++-notering, bijvoorbeeld A+++-30%. Deze wasmachines zijn nog 30 procent zuiniger dan hetzelfde toestel met energieklasse A+++. Investeer iets meer in een energiezuinige wasmachine en bespaar op lange termijn op je energiefactuur. Bovendien kan je deze toestellen ook betalen met ecocheques. Win win!
  2. Kies je nieuwe wasmachine ook op basis van het vulgewicht van de trommel. Hoe groter de trommel, hoe meer kledij je in één keer kan wassen. Wasmachines met een trommel van 7 en 8 kg zijn het meest courant en zijn ideaal voor gezinnen van 4 personen. Liever een kleinere of grotere trommel? Ook dat kan! Een 6 kg wasmachine is ideaal voor koppels en alleenstaanden. Grote gezinnen kiezen beter voor een wasmachine van 9 kg of meer. Wil je ook kussens, dekens en dons wassen? Met een 11 of 12 kg trommel zit je goed.
  3. Vraag jezelf af hoe droog de was moet zijn nadat het wasprogramma is afgelopen. Heb je een droogkast of droog je de was buiten aan de waslijn of binnen op een droogrek? In het eerste geval droogt de droogkast snel de was. Heb je geen droogkast? Dan kies je beter een wasmachine met hoog toerental, zoals 1400 of 1600 toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt en hoe minder lang deze zal moeten drogen. Wil je je steentje bijdragen en energie besparen door je droogkast minder lang te gebruiken? Wasgoed die op hoge snelheid gezwierd is, moet ook minder lang drogen in de droogkast.
Anker

[]